lördag 21 juni 2014

Midsommar 2014!

Midsommarhelg denna veckan men som vanligt är nästan varje helg en tränings/tävlingshelg och denna midsommarhelg var inget undantag. Cyklade på Tisdagen till jobbet och det kändes i sätesmusklerna efter Vätternrundan. Onsdagen blev det teknikpass på förmiddagen och på kvällen stakintervaller på 2:or med klubben. Vila torsdag, som vanligt.

På midsommarafton var det meningen att göra min löpdebut i tävlingssammanhang på 3 år och 8 månader, men p.g.a. av en liten inflammation i hälen så fick jag agera som ledar cyklist i täten av det lilla privata loppet som familjen Henriksson (Tina, Karin och Oskar) anordnande. Kul var det och jordgubbarna och glassen satt fint efteråt. Angående inflammationen i hälen så ska inte starten i Stockholm vara någon fara. Men konstigt att man lyckas få en löpskada, när jag nästan aldrig springer, har ju ändå bra skor och springer till stor del på mjukt underlag. På eftermiddagen blev det ett fint stakpass på 3:or, 30 km och ett snitt på 19 km/h, börja kännas bra nu inför nästa helg!

Idag blev det ett pass med Rikard i Ystad, där vi körde korta intervaller och mycket teknik. På kvällen blir det styrketräning och imorgon ett cykelpass med Oskar och ett rullskidpass.

Glad midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar